Mnenja

Kaj stranke pravijo o nama

Moje sodelovanje z Bodi v formi se je pričelo, ko sem zaradi poškodbe levega komolca in konstantnih bolečin, potreboval spremembo v načinu svojega treninga. Sodelovanje je potekalo zelo dobro, treningi so bili sestavljeni odlično, pristop trenerjev k vsakem treningu pa zelo oseben in resen. Takšno delo je prispevalo k boljši fizični pripravljenosti, manjšim bolečinam v komolcu in kar je zame najpomembneje, k novim vrhunskim rezultatom, saj sem sezono zaključil kot zmagovalec skupnega seštevka za svetovni pokal na konju z ročaji. Zaradi osebnih izkušenj bi priporočal osebno trenerstvo Bodi v formi vsakemu, ki si želi kvaliteten, strokoven in profesionalen pristop odličnih trenerjev.

Sašo Bertoncelj, telovadec na konju z ročaji, zmagovalec Evropskih iger ter večkratni zmagovalec svetovnega pokala

Hvala obema za strokovno pomoč pri preobrazbi in izbolšanju fizične pripravljenosti. Lahko samo priporočam, če iščete dobro vadbo pod budnim očesom dveh strokovnjakov, ki vesta kdaj spodbujati in kdaj malo popustiti, da pridete v življenjsko formo.

Rok Antolin

V vsakem profesionalnem športu je najbolj pomemben odnos trener - tekmovalec. Strokovnost ni vprašljiva pri mnogih kondicijskih trenerjih, druga zgodba pa je, ko govorimo o zaupanju in pristopu, ki vodi do uspeha.Z njima sodelujem že dolgo časa in bi ju definitivno priporočil vsem mladim športnikom in ljudem, ki bi radi v svoje življenje vpeljali zdrav življenjski športni duh.

Luka Križaj, Bivši alpski smučar, sedaj serviser nemške smučarske reprezentance

Vprašanje " fitnes trener " DA ali NE. Velikokrat sem premišljeval o načinu vadbe pod nadzorom osebnega trenerja in se tudi odločil, da to storim. Moram povedat, da se je odločitev definitivno splačala. V času vadbe sem pridobil veliko kondicije in samozavesti. Opazno se je spreminjala konstrukcija telesa, povečala moč in zmanjšala telesna maščoba. Treniraš individualno ali v paru, v uri treninga se ti Jernej popolnoma posveti in te priganja, da pravilno izvedeš vse vaje. Imaš svoj program, ki je namenjen samo tebi in tvojim željam.

Miha Fras

Z Gregom vadim že 6 leto. Z njegovo strokovnostjo in pozitivno energijo mi je uspelo, da sem in lahko še vedno nosim št. 36 🙂 Kar pa je zame najpomembnejše, vadba z osebnim trenerjem je prilagojena samo meni, je prijetna in je postala del mojega vsakdana.

Mojca Langerholc

V življenju sem prišla do točke, ko je bilo potrebno uvesti spremembe. Brez pričakovanj in s prepričanjem, da ne more spremenit mojih navad, sem pristala pri Gregu. Po nekaj mesecih vadbe z Gregom se počutim prerojeno. Sprememba ni samo v videzu, počutim se polna energije in z veliko več kondicije. Vadba je postala del moje rutine in Grega mi je vrnil veselje do športa. Odlikuje ga znanje, profesionalnost (zna potegniti maksimum iz človeka), sproščenost, hudomušnost, velik občutek za sočloveka. Priporočam.

Duša Bajželj

Sem rekreativna športnica. Pomembno mi je, da je moje telo fit in hkrati močno. To sem dosegla z osebnim trenerjem. Rezultate sem želela hitro, kar je bil naslednji razlog za mojo odločitev. Po meritvah in pogovoru z trenerjem, mi je le-ta izdelal program treningov, ki so prilagojeni samo meni, mojim željam in ciljem. Sama sem mnenje, da je zelo pomembno trenirati pod nadzorom trenerja z licenco, ki spremlja vsak tvoj gib in skrbi, da so vaje izvedene pravilno. Samo tako bodo rezultati hitro vidni in tudi pri meni so bili. Če pa je trener prijeten in zabaven, kot je Grega, so pa treningi še toliko bolj zanimivi.

Maja Cvirn Činku

Sem nogometaš in lahko rečem, da je v mojem primeru Bodi v formi idealna stvar, točno to kar sem potreboval. Z Jernejom delam neprekinjeno že od leta 2013, vmes sem nastopal tudi v 1. Slovenski nogometni ligi. Poleg mojih vsakodnevnih treningov z ekipo sva z Jernejem vzpostavila povsem individualen plan treningov, ki se vedno nanaša na količino, intenziteto ter vrsto treningov z ekipo. Jernej vsak teden znova splanira točno določene prilagojene treninge glede na mojo trenutno utrujenost oz. glede na dejavnosti, ki jih imam v klubu. Znanje je sigurno ena izmed njunih boljših lastnosti. Jernej mi je ogromno pomagal po operaciji kolena, skupaj sva moje koleno zopet spravila v sposobnost premagovanja največjih obremenitev. Na koncu pa mogoče še beseda o osebnem odnosu, ki je v primeru osebnega trenerstva eden izmed najbolj pomembnih – glede tega imam le super izkušnje. Tako Jernej kot Grega sta super človeka, vredna zaupanja ter vedno pripravljena pomagati ali svetovati.

Nejc Križaj, nogometaš NK Triglav Kranj