Mnenja

Sem rekreativna športnica. Pomembno mi je, da je moje telo fit in hkrati močno. To sem dosegla z osebnim trenerjem. Rezultate sem želela hitro, kar je bil naslednji razlog za mojo odločitev. Po meritvah in pogovoru z trenerjem, mi je le-ta izdelal program treningov, ki so prilagojeni samo meni, mojim željam in ciljem. Sama sem mnenje, da je zelo pomembno trenirati pod nadzorom trenerja z licenco, ki spremlja vsak tvoj gib in skrbi, da so vaje izvedene pravilno. Samo tako bodo rezultati hitro vidni in tudi pri meni so bili. Če pa je trener prijeten in zabaven, kot je Grega, so pa treningi še toliko bolj zanimivi.

Maja Cvirn Činku
V življenju sem prišla do točke, ko je bilo potrebno uvesti spremembe. Brez pričakovanj in s prepričanjem, da ne more spremenit mojih navad, sem pristala pri Gregu. Po nekaj mesecih vadbe z Gregom se počutim prerojeno. Sprememba ni samo v videzu, počutim se polna energije in z veliko več kondicije. Vadba je postala del moje rutine in Grega mi je vrnil veselje do športa. Odlikuje ga znanje, profesionalnost (zna potegniti maksimum iz človeka), sproščenost, hudomušnost, velik občutek za sočloveka. Priporočam.
Duša Bajželj
Hvala obema za strokovno pomoč pri preobrazbi in izboljšanju fizične pripravljenosti. Lahko samo priporočam, če iščete dobro vadbo pod budnim očesom dveh strokovnjakov, ki vesta kdaj spodbujati in kdaj malo popustiti, da pridete v življenjsko formo.
Rok Antolin
V vsakem profesionalnem športu je najbolj pomemben odnos trener - tekmovalec. Strokovnost ni vprašljiva pri mnogih kondicijskih trenerjih, druga zgodba pa je, ko govorimo o zaupanju in pristopu, ki vodi do uspeha.Z njima sodelujem že dolgo časa in bi ju definitivno priporočil vsem mladim športnikom in ljudem, ki bi radi v svoje življenje vpeljali zdrav življenjski športni duh.
Luka Križaj, bivši alpski smučar
Vprašanje " fitnes trener " DA ali NE. Velikokrat sem premišljeval o načinu vadbe pod nadzorom osebnega trenerja in se tudi odločil, da to storim. Moram povedat, da se je odločitev definitivno splačala. V času vadbe sem pridobil veliko kondicije in samozavesti. Opazno se je spreminjala konstrukcija telesa, povečala moč in zmanjšala telesna maščoba. Treniraš individualno ali v paru, v uri treninga se ti Jernej popolnoma posveti in te priganja, da pravilno izvedeš vse vaje. Imaš svoj program, ki je namenjen samo tebi in tvojim željam.
Miha Fras
Jernej vsak teden znova splanira točno določene prilagojene treninge glede na mojo trenutno utrujenost oz. glede na dejavnosti, ki jih imam v klubu. Znanje je sigurno ena izmed njunih boljših lastnosti. Jernej mi je ogromno pomagal po operaciji kolena, skupaj sva moje koleno zopet spravila v sposobnost premagovanja največjih obremenitev.
Nejc Križaj, NK Triglav
mojca
Z Gregom vadim že 10 leto. Z njegovo strokovnostjo in pozitivno energijo mi je uspelo, da sem in lahko še vedno nosim št. 36 🙂 Kar pa je zame najpomembnejše, vadba z osebnim trenerjem je prilagojena samo meni, je prijetna in je postala del mojega vsakdana.
Mojca Langerholc
Scroll to Top