Individualiziran

Program vadbe

Kaj lahko narediva za vas

Najine storitve

Vaš uspeh je oseben.
Ko gre za izboljšanje zdravja, dobrega počutja in učinkovitosti, enak pristop ni ustrezen za vse. Bodisi želite preoblikovati telo, se lažje igrati z vnučki, okrevate po poškodbi ali pa želite dvigniti nivo svojih športnih zmogljivosti. Tako sva ustvarila podlago za doseganje ciljev, ki presega klasične fitnes organizacije. Želiva povezovati ljudi, da izboljšujejo dejavnike, ki so ključnega pomena za njihovo zdravje in jih potrebujejo za opravljanje nalog na visoki ravni dan za dnem. V najinih programih boste našli rešitve in prilagojene načrte, ki vodijo vsakega posebaj, da se izboljša v štirih temeljih človeškega delovanja: to so razmišljanje, prehrana, gibanje in počitek. Skupaj z vami pomagava ustvariti okolje, ki vam pomaga, da se počutite varne, podprte ter, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem.

Najin način dela

Ste samo nekaj korakov do cilja

Skupaj določimo realne cilje

Želite preoblikovati svoje telo, popraviti držo, biti močnejši, vzdržljivejši...
Korak
1

Dizajnirava individualen program

Glede na vaše cilje, zmožnosti in omejitve
Korak
2

Zavzeto treniraj in bodi potrpežljiv

Vseskozi pod strokovnim nadzorom trenerja
Korak
3

Uživaj v svojih rezultatih!

Dosežeš jih hitreje in brez poškodb
Korak
4

O nama

Spoznajte naju

Skupaj tvoriva prilagodljiv, prijazen in strokoven tim. Zavedava se, da delo osebnega trenerja ni samo poklic temveč poslanstvo. Vseskozi se izobražujeva in obnavljava licenco FZS.

 

Ustanovitelja funkcionalne BvF vadbe si vseskozi prizadevava, da so najini treningi prilagojeni posamezniku, inovativni in strokovno podprti.

 

Točnost, poslušnost, olikanost, vestnost in poštenost so vrednote, ki jih zagovarjava in prakticirava. Trudiva se, da je najina storitev kvalitetna, učinkovita in zanimiva.

041 217 772

Grega
Križaj
Jernej
Kalan