Trening studio

Imava en CILJ

Izboljšanje vašega zdravja,
počutja in zmogljivosti

Zasebno okolje

V trening studiu vam je na voljo vrhunsko okolje za vadbo, ki vključuje 80 kvadratnih metrov vadbene površine, popolnoma urejeno garderobo, toaleto ter prostor za tuširanje. Fitnes tla iz mlete gume, so po vsej vadbeni površini, pa zagotavljajo odličen oprijem in pravo mehkobo za izvajanje vseh vrst vaj.

Pri naju lahko uporabljate najrazličnejšo opremo visoke kvalitete, kot so TRX, BOSU, olimpijski drog in uteži, plio-boxi, ovire, stožci, elastike, medicinke, velike žoge in še več. Najin cilj je, da popestrimo vaš trening in vam zagotovimo najboljše pogoje za doseganje vaših ciljev.

Vendar pa je največja prednost najinega studia ekskluzivna zasebnost, ki jo lahko nudiva strankam, ki se odločijo za osebno trenerstvo. Pri naju boste imeli popolnoma privatno okolje, saj bo celoten studio na voljo samo vam. To vam omogoča maksimalno zasebnost in popolno osredotočenost na vadbo, kar je ključnega pomena za doseganje vaših ciljev.

Poslanstvo

Vaš uspeh je oseben

Ko gre za izboljšanje zdravja, dobrega počutja in učinkovitosti, enak pristop ni ustrezen za vse. Bodisi želite preoblikovati telo, se lažje igrati z vnučki, okrevate po poškodbi ali pa želite dvigniti nivo svojih športnih zmogljivosti. Tako sva ustvarila podlago za doseganje ciljev, ki presega klasične fitnes organizacije. 

Želiva povezovati ljudi, da izboljšujejo dejavnike, ki so ključnega pomena za njihovo zdravje in jih potrebujejo za opravljanje nalog na visoki ravni dan za dnem. V najinih programih boste našli rešitve in prilagojene načrte, ki vodijo vsakega posebaj, da se izboljša v štirih temeljih človeškega delovanja: to so razmišljanje, prehrana, gibanje in počitek. Skupaj z vami pomagava ustvariti okolje, ki vam pomaga, da se počutite varne, podprte ter, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem.

Spoznajte naju

Grega Križaj

Certificirani trener fitnesa Fitnes zveze Slovenije z večletnimi izkušnjami.

Jernej Kalan

Diplomant fakultete za šport, smer športno treniranje - fitnes. Trener Fitnes zveze Slovenije.

Scroll to Top