Trening studio

Imava en CILJ

Izboljšanje vašega zdravja,
počutja in zmogljivosti

Zasebno okolje

Studio razpolaga z 80 kvadratnimi metri vadbene površine, urejeno garderobo, toaleto in prostorom za tuširanje. Po vsej vadbeni površini so nameščena fitnes tla iz mlete gume, ki nudijo odličen oprijem in zadostno mehkobo za izvajanje različnih vaj.

Na razpolago je najrazličnejša oprema visoke kvalitete (TRX, BOSU, olimpijski drog in uteži, plio-boxi, ovire, stožci, elastike, medicinke, velike žoge,…), s katero lahko popestrimo vsak trening.

Največja prednost studia pa je njegova eksluzivna zasebnost, saj lahko stranki ob izbiri osebnega trenerstva nudi popolno privatno okolje, kar pomeni, da ima celoten studio na razpolago samo zase.

Poslanstvo

Vaš uspeh je oseben

Ko gre za izboljšanje zdravja, dobrega počutja in učinkovitosti, enak pristop ni ustrezen za vse. Bodisi želite preoblikovati telo, se lažje igrati z vnučki, okrevate po poškodbi ali pa želite dvigniti nivo svojih športnih zmogljivosti. Tako sva ustvarila podlago za doseganje ciljev, ki presega klasične fitnes organizacije. 

Želiva povezovati ljudi, da izboljšujejo dejavnike, ki so ključnega pomena za njihovo zdravje in jih potrebujejo za opravljanje nalog na visoki ravni dan za dnem. V najinih programih boste našli rešitve in prilagojene načrte, ki vodijo vsakega posebaj, da se izboljša v štirih temeljih človeškega delovanja: to so razmišljanje, prehrana, gibanje in počitek. Skupaj z vami pomagava ustvariti okolje, ki vam pomaga, da se počutite varne, podprte ter, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem.

Spoznajte naju

Grega Križaj

Certificirani trener fitnesa Fitnes zveze Slovenije z večletnimi izkušnjami.

Jernej Kalan

Diplomant fakultete za šport, smer športno treniranje - fitnes. Trener Fitnes zveze Slovenije.

Scroll to Top